Geert - Noord Vintage

Noord Vintage werd in januari, 2019 officieel opgestart. Mijn voorliefde voor hout en Scandinavisch design resulteert in een collectie die gedomineerd wordt door Deense stukken. Toch laat ik me ook alsmaar vaker verleiden om meubelen of decoratie aan te kopen vervaardigd uit andere materialen of van andere origine. Bij Noord kan u terecht voor meubelen ontworpen door grote namen zoals Kai Kristiansen of Arne Vodder, maar we verkopen ook kwalitatieve meubelen van minder bekende merken en ontwerpers uit de jaren 50 en 60. Al onze items worden opgekuist en indien nodig gerestaureerd, klaar voor uw interieur. Het grootste deel van deze werken doe ik zelf, al worden meer gespecialiseerde taken soms uitbesteed aan bijvoorbeeld een stoffeerder of een klokkenmaker.

Noord is nog jong en klein maar met de ambitie om te groeien. Van de garage thuis zijn we ondertussen verhuisd naar een grotere en aangenamere ruimte in het Oud College in Tienen. Daar is een oud klaslokaal nu veranderd in een pop-up showroom voor onze meubelen.

We zijn voorlopig enkel open op afspraak. Neem dus zeker contact op als u interesse hebt in één van onze items of graag vrijblijvend eens wil komen kijken. U kan Noord Vintage ook volgen op instagram of Facebook, of u inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Tot gauw,
Geert

Scroll naar boven