Geert - Noord Vintage

Noord Vintage werd in januari, 2019 officieel opgestart. Mijn voorliefde voor hout en Scandinavisch design resulteert in een collectie die gedomineerd wordt door Deense stukken. Toch laat ik me ook alsmaar vaker verleiden om meubelen of decoratie aan te kopen vervaardigd uit andere materialen of van andere origine. Bij Noord kan u terecht voor meubelen ontworpen door grote namen zoals Kai Kristiansen of Arne Vodder, maar we verkopen ook kwalitatieve meubelen van minder bekende merken en ontwerpers uit de jaren 50 en 60. Al onze items worden opgekuist en indien nodig gerestaureerd, klaar voor uw interieur. Het grootste deel van deze werken doe ik zelf, al worden meer gespecialiseerde taken soms uitbesteed aan bijvoorbeeld een stoffeerder of een klokkenmaker.

We hebben geen echte winkelruimte meer, maar de items zijn in ons klein magazijntje in Hoegaarden te bezichtigen en op te halen.

We zijn voorlopig enkel open op afspraak. Neem dus zeker contact op als u interesse hebt in één van onze items of graag vrijblijvend eens wil komen kijken. U kan Noord Vintage ook volgen op instagram of Facebook, of u inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Tot gauw,
Geert

Scroll naar boven